Urban Classics
Inregistrare Conectare Parteneri Contact
Tel: +40786.510.996
Niciun produs, 0 RON
Trebuie sa fiti inregistrat
Aceasta este o platforma Business to Business adresata doar persoanelor juridice. Magazinul online Urban Classics este → UrbanX.ro
Colectia noua Urban Classics primavara-vara 2024
Informatii


Beneficii
Stoc permanent Fabrica proprie Transport rapid Peste 2000 de produse Multiple culori Comenzi engros Platforma online B2B Trei branduri interntionale Solutii moderne de distributie Posibilitate de imprimare a brandului propriu
Te afli aici: MagazinPrelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal


I. Termeni generali

Confidentialitatea datelor este foarte importanta pentru urban-classics.ro si dorim sa fim transparenti in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra personale. Ne respectam clientii si vizitatorii site-urile noastre si le respectam preocuparile legate de confidentialitatea datelor personale si a securitatii datelor.

Politica noastra de confidentialitate si securitate este destinata sa va informeze cu privire la colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra personale atunci cand utilizati site-urile noastre, pentru a ne asigura ca acestea sunt procesate in mod corect si protejate.

Prin acceptarea politicii noastre de confidentialitate si a termenilor nostri de utilizare atunci cand va inregistrati pe site-urile noastre, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra personale asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate. In plus fata de aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa cititi termenii si conditiile noastre de utilizare pentru site-urile noastre. Prin acceptarea acestora la inscrierea pe site-urile noastre, sunteti de acord cu termenii si conditiile lor.

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, drepturile dumneavoastra sunt:
- Dreptul la informare (identitatea operatorului, scopul in care se face prelucrarea datelor, informatii suplimentare)
- Dreptul de acces la date
- Dreptul de interventie asupra datelor
- Dreptul de opozitie
- Dreptul de a se adresa justitiei


1. Dreptul la informare

1.1. Cine este operatorul datelor dumneavoastra personale?
Compania SC ACID LOVE SRL este administratorul datelor dumneavoastra personale pe care ni le transmiteti si este responsabila pentru ele in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

SC ACID LOVE SRL
Numar identificare fiscala: RO24356979
Numar Registrul Comertului: J40/14081/2008
Adresa sediu social: Bd. Alexandru Obregia nr. 36, bl 35 a, sc 1, et 4, ap. 64, sector 4, Bucuresti

1.2. Care sunt datele prelucrate?
Datele prelucrate sunt: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de livrare a produselor comandate, contul bancar (doar în cazul în care doriți sa returnati un produs și sa va fie returnata suma într-un cont bancar).
Prin introducerea datelor in formularul de creare cont clientul isi exprima acordul neconditionat ca datele sa fie incluse incepand cu acel moment in baza de date Acid Love. Refuzul de a oferi anumite date poate duce la imposibilitatea prelucrarii sau livrarii comenzii.

1.3. Unde stocam datele dumneavoastra?
Toate datele pe care le colectam de la dumneavoastra sunt stocate in Romania si nu sunt transferate si prelucrate intr-o alta tara.

1.4. Cine poate accesa datele dumneavoastra?
Datele dumneavoastra sunt accesate doar de persoanele din cadrul companiei ACID LOVE si de anumiti colaboratori ai sai. Nu transmitem si nu vindem datele dumneavoastra in scopuri de marketing tertilor din afara companiei ACID LOVE. Partajam anumite date catre afiliati sub incidenta unui contract. Toate companiile care actioneaza in numele nostru sunt obligate contractual sa pastreze datele personale pe care le furnizam si sa le foloseasa doar pentru a presta serviciile pe care le solicitam sa le indeplineasca (firme de curierat, firme care presteaza servicii bancare).

1.5. Care este scopul pentru care se face prelucrarea datelor?
Folosim datele pe care le-am colectat despre dumneavoastra pentru a va oferi serviciile noastre (pentru confirmarea comenzilor, expedierea si facturarea lor, furnizarea de informatii asupra comenzilor sau produselor) si informatii despre serviciile noastre (newslettere).
Newsletterele vor fi trimise doar dupa acordul explicit al clientului, prin bifarea sectiunii „Doresc sa ma abonez la newsletter”. Dezabonarea se poate faca oricand, apasand pe link-ul din corpul mailului primit „Pentru a va dezabona de la newsletter dați click aici”. Din acel moment compania va inceta folosirea datelor clietului pentru trimiterea de newslettere.

1.6. Cum protejam datele dumneavoastra?
Administrarea si pastrarea datelor personale se realizeaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile pentru care clientul si-a dat acordul. Acestea sunt pastrate pe servere achizitonate de la companii specializate, sub stricta prevedere contractuala, si sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal ale clientilor, au stipulate contractual obligatiile de a utiliza aceste date doar pentru scopurile pentru care clientul si-a dat acordul.

2. Dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie

Toti clientii ACID LOVE ale caror date au fost prelucrate au dreptul oricand sa solicite informatii despre datele personale pe care le-am colectat, de a obtine rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul la notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale.

Pentru a va exercita oricare dintre aceste drepturi puteti contacta Acid Love SRL la adresa de e-mail . dpo@urban-classics.ro. Toate cererile trebuie facute in scris, datate si semnate.

3. Dreptul de a se adresa justitiei

Daca aveti orice obiectie sau nemultumire in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail dpo@urban-classics.ro si vom veni in intampinarea dumneavoastra pentru a rezolva cat mai rapid problema. De asemenea, aveti dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


II. Actualizari ale Policitii de confidentialitate

Exista posibilitatea unor actualizari ale Policitii de confidentialitate. Puteti gasi intotdeauna cea mai recenta versiune pe site-urile noastre. Va rugam sa verificati frecvent pentru a vedea daca exista modificari ale politicii noastre. De asemenea clientii vor fi notificati personal in cazul unor modificari semnificative.


III. Contact

Pentru orice nelamuriri sau intrebari va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail dpo@urban-classics.ro si vom reveni cat mai curand posibil cu un raspuns. Toate cererile trebuie să fie semnate și datate.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © urban-classics.ro 2024 | Proiect realizat de Agentia de Publicitate Acid Love | Urban-Classics.net | ANPC | facebook Urban Classics Romania